Anita Bunt

Mijn naam is Anita Bunt, ik ben moeder van 2 zoons en woon samen met mijn partner in Lochem.

Met veel liefde en passie werk ik sinds 2010, vanuit mijn eigen bedrijf ‘Anitabunt.nl Mens & Ontwikkeling’, met gezinnen aan “Gezond Groeien” en met particulieren aan hun (persoonlijk) ontwikkelingsproces.

Dit doe ik door middel van gezinsbegeleiding, mediation, individuele coaching, IZR-opstellingen, voedingsadvies en lichaamswerk.

Ik ben geboren en getogen in Zutphen, heb een Nederlandse vader en een Nederlands-Indische moeder. Als 2e generatie Indische Nederlander ben ik mij gaan verdiepen in de Nederlands-Indische geschiedenis, cultuur en collectieve thema’s waar wij als Indische Nederlanders mee te maken hebben.

De zoektocht naar mijn Nederlands-Indische achtergrond heeft geresulteerd in verschillende reizen naar mijn moederland. Deze reizen zijn voor mij een belangrijke voedingsbron. Het ervaren van mijn kleurrijke wortels laat mij iedere dag weer voelen wie ik ben en maakt het mogelijk mijn missie te leven: